Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S02E04 - Blízký východ

18.12. 12:15
TV Paprika
30 minut

Tom zapaluje gril, aby připravil vynikající oběd s chuťovou paletou Blízkého východu. Hlavním chodem je kořeněný kotlet, grilovaný sýr halloumi s medem a chili papričkami a salát fattoush. Za dezert kuchař zvolil pistáciovo-pomerančový dort s kandovanými plátky pomeranče.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S02E01

Hovězí pečeně

12.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Hovězí pečeně

Tom potěší televizní diváky dalšími nápaditými recepty nedělních obědů, tentokrát to jsou nejoblíbenější jídla podávaná v pubech. Dozvíme se, jak se připravuje do růžova upečené hovězí, lehký a křupavý yorkshirský puding, pórek se sýrem a výborný madeira sós. Jako moučník se podává jablečný koláč se slaným karamelem.

Dostępne za 13 godzin
S02E02

Španělsko

13.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Španělsko

Tomovo menu se nyní vyznačuje fantastickými španělskými chutěmi a ingrediencemi. Chutný vepřový guláš s fazolemi vaří doměkka na pomalém ohni a přidává do něho víno a koření. Jako příloha poslouží rýže na španělský způsob a mladé zelené fazolové lusky. Sladkým závěrem oběda je smetanový katalánský flan.

Dostępne za 3 dni
S02E03

Pečené jehně

16.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Pečené jehně

Tom divákům předvede recept na jehněčí pečeni, která se připravuje rychle a dokonale ve dvou jednoduchých krocích; nejprve rychle opéci na rozpáleném grilu, potom rychle dopéci v troubě. Přílohu tvoří zelená salsa, brambory s mátou, cuketa a zelený hrášek. Po takovém jídle chutná jako dezert meruňkový koláč s křupavým vrškem.

Dostępne za 4 dni
S02E04

Blízký východ

17.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Blízký východ

Tom zapaluje gril, aby připravil vynikající oběd s chuťovou paletou Blízkého východu. Hlavním chodem je kořeněný kotlet, grilovaný sýr halloumi s medem a chili papričkami a salát fattoush. Za dezert kuchař zvolil pistáciovo-pomerančový dort s kandovanými plátky pomeranče.

Dostępne za 5 dni
S02E05

Koláč s jelením masem

18.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Koláč s jelením masem

Tom se snaží udělat trochu jinak klasický koláč s pyré. Na sporém ohni pomalu vaří v červeném víně jelení maso, sušené švestky a kaštany. Toto ragú pak přikryje lojovým těstem. Jako příloha se na talíři objeví hedvábné pyré a špenát se smetanou. Dezert představuje frangipanový dort s hruškami a čokoládou.

Dostępne za 6 dni
S02E06

Čína

19.12. 23:30, TV Paprika, 30 minut

Čína

Tomovo čínské obědové menu se skládá z křupavé kachny a klasické přílohy – mimo jiné i chutné švestkové omáčky. K tomu kuchař nabízí těstoviny smažené ve woku a melounový salát. Závěrečným dezertem je banán v těstíčku se zmrzlinou ze zelených citronů a kokosu.

Podobne audycje

Výprava do neznáma
60 zvířecích zabijáků
Nejkrásnější britské zahrady
Carter
Paranormální naléhavé případy
Mickey Mouse Funhouse
Pupstruction

O audycji

czeski

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.