Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

S01E07 - Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Meat)

1.12. 01:10
TV Paprika
30 minút

Pro milovníky masa je nepsanou povinností navštívit Karpaten Meat. Tady objevíme tajemství masa anguského skotu, od genetické selekce až po dokonale upečený steak. Mimořádný zážitek pro každého, kdo dokáže ocenit jedinečnou chuť vynikajícího hovězího.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E05

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

24.11. 09:15, TV Paprika, 30 minút

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

Objevme říši chutí v okolí zámku Bethlen-Hallerů. Všechny pozemky, od rozlehlých vinic až po biozahradnictví, hýří fantastickým životem. Koncepci "od farmáře na talíř" tady ztělesňují vynikající jídla připravená z pečlivě pěstovaných, čerstvých surovin.

S01E06

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

30.11. 09:15, TV Paprika, 30 minút

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

Na cestě po stopách unikátních chutí dnes navštívíme Karpaten Milk. Přijeli jsme do kraje s bohatými tradicemi v oblasti zpracovávání mléka a krok za krokem sledujeme zdejší výrobu zralých sýrů. Od sběru mléka až po samotný proces zrání. Ochutnáme sýry nesoucí místní krajové názvy a seznámíme se s příběhy skrytými v pozadí jednotlivých receptů.

S01E07

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Meat)

30.11. 17:00, TV Paprika, 30 minút

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Meat)

Pro milovníky masa je nepsanou povinností navštívit Karpaten Meat. Tady objevíme tajemství masa anguského skotu, od genetické selekce až po dokonale upečený steak. Mimořádný zážitek pro každého, kdo dokáže ocenit jedinečnou chuť vynikajícího hovězího.

Dostupné o 19 hodín
S01E08

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Timian Chalet)

1.12. 17:00, TV Paprika, 30 minút

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Timian Chalet)

Timian Chalet má neopakovatelné kouzlo, které musíte objevit! Svět příjemného odpočinku a autentických chutí. Od farmy až na talíř sledujeme proces, během kterého se kozí mléko mění v mimořádně chutné sýry. Hornatá krajina, svérázné recepty a vášeň pro tradice. Nesmírná radost pro všech pět smyslů!

Podobné tituly

In yueo deurim
Dom snov
Tequila a Bonetti
Herkules

O programe

česky

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.