Marcus Wareing se věnuje pomalejšímu životu na svém malém hospodářství v Sussexu. Výlet do Kentu ho inspiruje k přípravě ořechového přírůstku na farmě před sklizní odměn z bobulových keřů.
Marcus Wareing žije na svém malém statku v Sussexu pomalejším tempem. Chová nová prasata, dělí se o svou úrodu s místními obyvateli a vaří hostinu inspirovanou oblíbeným rodinným jídlem.
Marcus Wareing žije na svém malém hospodářství v Sussexu pomalejším tempem. Vrací se do starých časů, aby získal tipy na pěstování zeleniny, a pomáhá místnímu farmáři s odvozem sena.
Marcus Wareing přijímá pomalejší životní tempo na svém sussexském malém hospodářství. Pátrá po dokonalém kuřeti a dostává lekci v pěstování vlastních hub.
Marcus Wareing si na svém sussexském malém hospodářství užívá pomalejšího životního tempa. Pátrá po dokonalých kravách a spolu s dalšími místními pěstiteli chodí do vesnické hospody.
Marcus Wareing si na svém malém hospodářství v Sussexu užívá pomalejšího životního tempa. Ale pořízení vlastních kachen se ukáže být větším dobrodružstvím, než očekával.
Marcus Wareing si užívá pomalejšího životního tempa na svém sussexském malém hospodářství. Rozšíření jeho bylinkového políčka mu dává nový pohled na ingredience a má blízké setkání se včelami.
Marcus Wareing si na svém malém hospodářství v Sussexu užívá pomalejšího tempa života. Do sadu přiveze nové jabloně a uvaří svůj oblíbený dezert Tart Tatin.
Marcus Wareing si užívá pomalejšího tempa života na svém malém hospodářství v Sussexu. Návštěva rodného Lancashire ho inspiruje k tomu, aby představil vzácná plemena ovcí.
Marcus Wareing se věnuje pomalejšímu životu na svém malém hospodářství v Sussexu. Přijímá výzvu, aby na kuchyňské zahradě produkoval celoroční zeleninu, a vaří speciální džem.
Marcus Wareing se věnuje pomalejšímu životu na svém malém hospodářství v Sussexu. Výlet do Kentu ho inspiruje k přípravě ořechového přírůstku na farmě před sklizní odměn z bobulových keřů.
Marcus Wareing žije na svém malém statku v Sussexu pomalejším tempem. Chová nová prasata, dělí se o svou úrodu s místními obyvateli a vaří hostinu inspirovanou oblíbeným rodinným jídlem.