Hladoví motorkáři servírují plné talíře
S01E05 - Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Oblíbená jídla z pubů)
Nejoblíbenější pokrmy podávané v pubech, které snadno připravíme i doma. Motorkáři znovu promýšlejí oblíbený jídelníček pubů: tradiční dezert dostane nový zevnějšek, na stole se objeví i lákavé severovýchodní kuře s parmazánem a bude odhaleno i tajemství vynikající rybí placičky.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 1Chuti Cumbrie
Dave seznámí diváky s chutěmi svého rodného hrabství Cumbria: motorkáři používají vynikající lokální suroviny, aby oživili domácí chutě. Pokrmy, které předkládají, opravdu hřejí na duši: hlavní chod z cumberlandské klobásy a nedostižný cumbrjský dezert, lepkavý karamelový puding.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Přijďte k nám!)
Motorkáři připravují jídla, která se výborně hodí k větším setkáním. Těmito pokrmy potěšíme přátele, známé i příbuzné: pečený sýrový dort, všeobecně oblíbená paštika a lákavý sendvič s hovězí pečení.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Oblíbená jídla z pubů)
Nejoblíbenější pokrmy podávané v pubech, které snadno připravíme i doma. Motorkáři znovu promýšlejí oblíbený jídelníček pubů: tradiční dezert dostane nový zevnějšek, na stole se objeví i lákavé severovýchodní kuře s parmazánem a bude odhaleno i tajemství vynikající rybí placičky.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Klasika)
V dnešní epizodě hladoví motorkáři vyrukují s klasickými pokrmy, které nikdy neomrzí a každého zaručeně potěší. Odhalí tajemství velkorysého motorkářského burgeru a předvedou nám dva svoje oblíbené dezerty, rovněž klasické: jedním z nich je úžasná pavlova a druhým inovovaný banán split.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Přepychové hostiny)
V dnešní epizodě si motorkáři vyhodí z kopýtka: z prvotřídních ingrediencí vytvoří kreace podle speciálních receptů a předloží nám opravdu úžasné pochoutky. Znovu promyslí starý oblíbený recept zvaný rumbaba a budou podávat i tradiční řecké stifado z velkého plátku hovězího.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Nostalgie)
Tento díl se bude odehrávat ve znamení nostalgie: jídla jako vzpomínky na dětství, nepomíjivé sváteční radosti a chutě starodávného charakteru. Motorkáři na základě receptu Davovy matky vaří lancashire hot pot neboli pestrou směs z jehněčího masa a podává se i francouzská specialita, která je pro Sia vzpomínkou na svátky.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Vzácné pochoutky z jednoduchých surovin)
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Vzácné pochoutky z jednoduchých surovin)
V dnešní epizodě motorkáři z naprosto všedních ingrediencí vykouzlí luxusní pochoutky, které jsou stejně uspokojivé jako překvapivé. Z banánů připraví rafinovaný a vynikající tarte tatin a z jednoduché ricotty lehké a chutné italské knedlíčky gnudi.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Všeobecně oblíbené pokrmy)
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Všeobecně oblíbené pokrmy)
Si a Dave připravují jídla, která nasytí i více lidí; jsou to pokrmy, kterými si získáme hosty nebo kvalitně nakrmíme celou rodinu. Koláč s lososem, špenátem a holandskou omáčkou je velká lahůdka a nelze odolat ani čokoládovému koláči s třešněmi.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Chladné počasí)
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Chladné počasí)
Si a Dave se zaměřují na hutná jídla obsahující cukr a koření, která mají něco do sebe zejména v chladnějším období. Podává se polévka z volské oháňky s bylinkovými knedlíčky, vegetariánský koláč s kaštany a houbami a inovovaná klasická pochoutka, piškot s melasou.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Tradiční hodnoty)
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Tradiční hodnoty)
Hladoví motorkáři připravují syté pokrmy, které v sobě nesou tradiční hodnoty. Si a Dave malou fintou příjemně pozmění jeden z klasických dezertů, který představuje dokonalou svačinu, a ze dvou oblíbených snídaní vytvoří úplně novou pochoutku.
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Chutě Northumberlandu)
Hladoví motorkáři servírují plné talíře (Chutě Northumberlandu)
Dnešní epizoda zavede Sia do minulosti: motorkáři vaří ve stylu Siova rodného kraje, hrabství Northumberland. Předloží nám plody moře v lokálním pojetí, recept na tradiční pokrm z jehněčího masa a oblíbenou Siovu zmrzlinu v poněkud pozměněné verzi.
Podobne audycje
O audycji
V této epizodě připravují motorkáři pokrmy, které se dokonale hodí k příjemným večerům – večeře hřející na duši podávané přímo z trouby, ať už ve všední den, nebo při speciální příležitosti. Promýšlejí po svém recept na klasický steak a chipy a přikouzlí na stůl i opravdu vynikající perník s lepkavou texturou.