
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40
Bizarní jídla X (Po stopách Kolumba)
Poznání prochází žaludkem. To je heslo, kterým se už dlouho řídí moderátor oblíbeného cestopisného pořadu Bizarní jídla. Andrew Zimmern cestuje po světě, a díky ochutnávání místních pokrmů poznává kulturu, ze které pocházejí, mnohem lépe a detailněji než jakýkoli jiný návštěvník. Andy se toho nebojí a pokládá na jazyk i takové lahůdky, jichž byste se možná nechtěli dotknout ani pořádně dlouhým klackem. V desáté řadě se stává kovbojem v divokém Texasu, okoštuje příchutě Appalačie nebo vyrazí po (chuťových) stopách expedice Kryštofa Kolumba.
More informationEpisodes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 26.03.2023, 03:50
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 26.03.2023, 03:50

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 22.03.2023, 07:15
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 22.03.2023, 07:15
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 19:07
Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40
Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 15.03.2023, 07:59
Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)
About show
Poznání prochází žaludkem. To je heslo, kterým se už dlouho řídí moderátor oblíbeného cestopisného pořadu Bizarní jídla. Andrew Zimmern cestuje po světě, a díky ochutnávání místních pokrmů poznává kulturu, ze které pocházejí, mnohem lépe a detailněji než jakýkoli jiný návštěvník. Andy se toho nebojí a pokládá na jazyk i takové lahůdky, jichž byste se možná nechtěli dotknout ani pořádně dlouhým klackem. V desáté řadě se stává kovbojem v divokém Texasu, okoštuje příchutě Appalačie nebo vyrazí po (chuťových) stopách expedice Kryštofa Kolumba.