Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40

Bizarní jídla X (Po stopách Kolumba)

19.3. 04:18
Prima Zoom
49 minutes

Poznání prochází žaludkem. To je heslo, kterým se už dlouho řídí moderátor oblíbeného cestopisného pořadu Bizarní jídla. Andrew Zimmern cestuje po světě, a díky ochutnávání místních pokrmů poznává kulturu, ze které pocházejí, mnohem lépe a detailněji než jakýkoli jiný návštěvník. Andy se toho nebojí a pokládá na jazyk i takové lahůdky, jichž byste se možná nechtěli dotknout ani pořádně dlouhým klackem. V desáté řadě se stává kovbojem v divokém Texasu, okoštuje příchutě Appalačie nebo vyrazí po (chuťových) stopách expedice Kryštofa Kolumba.

More information
Record
Record series

Episodes

Available in 4 days

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 26.03.2023, 03:50

26.3. 03:50, Prima Zoom, 55 minutes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 26.03.2023, 03:50

Available in 22 hours

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 22.03.2023, 07:15

22.3. 07:15, Prima Zoom, 60 minutes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 22.03.2023, 07:15

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 19:07

19.3. 19:07, Prima Zoom, 58 minutes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 19:07

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40

19.3. 04:18, Prima Zoom, 49 minutes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 19.03.2023, 04:40

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 15.03.2023, 07:59

15.3. 07:59, Prima Zoom, 54 minutes

Bizarre Foods with Andrew Zimmern / 15.03.2023, 07:59

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

About show

Czech Czech

Poznání prochází žaludkem. To je heslo, kterým se už dlouho řídí moderátor oblíbeného cestopisného pořadu Bizarní jídla. Andrew Zimmern cestuje po světě, a díky ochutnávání místních pokrmů poznává kulturu, ze které pocházejí, mnohem lépe a detailněji než jakýkoli jiný návštěvník. Andy se toho nebojí a pokládá na jazyk i takové lahůdky, jichž byste se možná nechtěli dotknout ani pořádně dlouhým klackem. V desáté řadě se stává kovbojem v divokém Texasu, okoštuje příchutě Appalačie nebo vyrazí po (chuťových) stopách expedice Kryštofa Kolumba.