
Souboj na talíři / 15.11.2023, 21:35
Souboj na talíři II
Když hovězí farma, tak šťavnatý steak, to se přímo nabízí. Radek Kašpárek sice své kolegy pozve na místo, kde by byl hřích nedat si maso, nechá jim však naservírovat zdejší specialitu v podobě grilovaných drštěk. Jak si Jan Punčochář a Přemek Forejt poradí s jídlem, jehož základem mají být vnitřnosti?
Více informacíEpizody

Souboj na talíři / 13.12.2023, 21:45
Souboj na talíři / 13.12.2023, 21:45

Souboj na talíři / 10.12.2023, 21:30
Souboj na talíři / 10.12.2023, 21:30
Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)
Souboj na talíři / 03.12.2023, 21:30
Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)
Podobné tituly
O pořadu
Když hovězí farma, tak šťavnatý steak, to se přímo nabízí. Radek Kašpárek sice své kolegy pozve na místo, kde by byl hřích nedat si maso, nechá jim však naservírovat zdejší specialitu v podobě grilovaných drštěk. Jak si Jan Punčochář a Přemek Forejt poradí s jídlem, jehož základem mají být vnitřnosti?