Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E38 - Kuřecí křidélka v medu
Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu
More informationEpisodes
Season 1Dim sum s vepřovým masem
Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem
Kuřecí křidélka v medu
Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu
Similar shows
About show
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle