Chef Lignac po francouzsku

Chef Lignac po francouzsku

S01E05 - Korsika

13.12. 22:00
TV Mňam
90 minut

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E03

Languedoc-Roussillon

9.12. 02:30, TV Mňam, 90 minut

Languedoc-Roussillon

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

S01E04

Maroko

12.12. 12:30, TV Mňam, 90 minut

Maroko

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Dostępne za 18 godzin
S01E05

Korsika

13.12. 22:00, TV Mňam, 90 minut

Korsika

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Dostępne za 5 dni
S01E06

Auvergne

18.12. 22:00, TV Mňam, 90 minut

Auvergne

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.

Podobne audycje

LEGO Masters - Nový Zéland
Justininy francouzské delikatesy
Mr. Bean: Animované příběhy
Nejkrásnější železnice světa
Bugs Bunny Builders
Dálnice vedoucí peklem

O audycji

czeski

Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.