V továrně

V továrně

S05E09 - Episode 9

19.8. 09:15
BBC Earth
70 minut

VB (2019). Cherry Healeyová je v Jižní Africe na návštěvě jednoho z největších dolů na železnou rudu na světě. Gregg Wallace je ve Francii v obrovské slévárně, která vyrobí litinový hrnec každých pět sekund. A historička Ruth Goodmanová se vydává na cestu časem a zjistí, jak se vyvíjelo vaření v jednom hrnci.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S05E06

Episode 6

14.8. 09:10, BBC Earth, 65 minut

Episode 6

VB (2019). Gregg Wallace je v Essexu v obrovské továrně na obilné tyčinky, která denně produkuje 400 000 druhů ovoce a ořechů.

S05E07

Episode 7

15.8. 09:05, BBC Earth, 65 minut

Episode 7

Dnes se podíváme na polévky. Ve Wiganu Gregg Wallace navštíví obrovskou továrnu na polévky, která produkuje dva miliony plechovek denně, Cherry Healeyová měří obsah vitamínů v čerstvé a zmrazené zelenině a Ruth Goodmanová připravuje „polífku z máslového špenátu. 7/9 9 2019 UK Will Aspinall, Sam Bailey, Michael Rees Gregg Wallace, Cherry Healey, Ruth Davidson 2279154

S05E08

Episode 8

18.8. 09:15, BBC Earth, 70 minut

Episode 8

VB (2019). Dnešek je o likérech. Gregg je v Irsku v obrovské továrně na likéry, která vyrábí 540 000 lahví denně. Mezitím je Cherry v závodě, kde se recykluje 85 procent lahví a sklenic Irska. A Ruth Goodmanová představí historii likérů.

S05E09

Episode 9

19.8. 09:15, BBC Earth, 70 minut

Episode 9

VB (2019). Cherry Healeyová je v Jižní Africe na návštěvě jednoho z největších dolů na železnou rudu na světě. Gregg Wallace je ve Francii v obrovské slévárně, která vyrobí litinový hrnec každých pět sekund. A historička Ruth Goodmanová se vydává na cestu časem a zjistí, jak se vyvíjelo vaření v jednom hrnci.

Podobne audycje

Wojny magazynowe
Dílna zatracenců
Obří stroje
Bořek stavitel
Die Protokollantin
Rození obchodníci
Schlosshotel Orth

O audycji

czeski, angielski, węgierski czeski

VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.