V továrně

V továrně

S05E04 - Episode 4

12.8. 09:20
BBC Earth
70 minutos

VB (2019). Gregg Wallace je v Leedsu v obrovské továrně na matrace, která každý den vyrobí 600 lůžek s matracemi. Sleduje výrobu matrací s rámovými pružinami od využití tvrdé oceli až po expedici měkkého lůžka.

más información
Grabar
Grabar serie
Disponible en 2 horas
S05E01

Episode 1

6.8. 17:55, BBC Earth, 65 minutos

Episode 1

VB (2019). Gregg Wallace je ve Stoke-on-Trent v obrovské továrně na třešňový Bakewell, která každý den vyrobí 250 000 malých dortů. Sleduje produkci třešňových dortů od využití 27 tun mouky až po expedici.

Disponible en 1 días
S05E02

Episode 2

7.8. 17:40, BBC Earth, 80 minutos

Episode 2

VB (2019). Gregg Wallace je v South Shields v továrně na oděvy, kde denně vyrobí 650 voskovaných bund. Sleduje výrobu nepromokavých bund od využití 500 metrů dlouhých rolí z nebarvené bavlny až po expedici.

Disponible en 2 días
S05E03

Episode 3

8.8. 17:50, BBC Earth, 70 minutos

Episode 3

VB (2019). Gregg Wallace je ve Francii v obrovské továrně na croissanty, která denně vyrobí 336 000 kusů tohoto pečiva z vrstveného těsta. Sleduje výrobu croissantů od využití 21 tun másla až po expedici.

Disponible en 5 días
S05E04

Episode 4

11.8. 17:50, BBC Earth, 70 minutos

Episode 4

VB (2019). Gregg Wallace je v Leedsu v obrovské továrně na matrace, která každý den vyrobí 600 lůžek s matracemi. Sleduje výrobu matrací s rámovými pružinami od využití tvrdé oceli až po expedici měkkého lůžka.

Disponible en 6 días
S05E05

Episode 5

12.8. 17:50, BBC Earth, 70 minutos

Episode 5

VB (2019). Gregg Wallace je v Cornwallu v ohromné pekárně, kde se vyrobí 180 000 cornwallských pirohů denně. Sleduje produkci této svačinky od příjezdu dvou tun tuřínu až po odeslání zásilek.

Eventos similares

Inženýrská odysea
Obří stroje
Továrna na jídlo: USA
¿Quién da más?
Bob, el constructor
Masivní stroje
Vojnové továrne
Schlosshotel Orth
Rození obchodníci

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro checo

VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.