V továrně

V továrně

S08E07 - Episode 7

4.7. 16:35
BBC Earth
75 minutos

VB (2024). Gregg Wallace si projde továrnu v Axminsteru v Devonu, aby zjistil, jak se ročně vyrobí 46 000 metrů čtverečních koberců. Bude sledovat výrobu jednoho z jejich nejprodávanějších koberců, vlněného koberce Havana Diamond Steel.

más información
S03E03

Episode 3

1.8. 10:15, BBC Earth, 70 minutos

Episode 3

VB (2017). Gregg navštíví největší evropský závod na výrobu sušenek v Londýně, kde jich každý den vyrobí 80 milionů kusů. Sleduje výrobu čokoládových dietních sušenek a zjistí, že je tvaruje bronzový válec a čokoláda putuje na jejich spodní stranu. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.

S03E04

Episode 4

4.8. 10:25, BBC Earth, 65 minutos

Episode 4

VB (2017). Gregg se zaměří na závod v Grimsby, který denně vyprodukuje 80 000 rybích prstů. Zjistí, že tresky sem putují ve stlačených zmražených kostkách, pak se nakrájí na příslušné tvary, projdou trojobalem a smaží se po dobu 45 sekund. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.

S03E05

Episode 5

5.8. 10:25, BBC Earth, 65 minutos

Episode 5

VB (2017). Gregg je v Nizozemsku v jednom z největších závodů na výrobu omáček, kde se podívá, jak se vyrábí majonéza. Navštíví farmu u Arnhemu, kde ho překvapí stroj na rozbíjení vajec, jenž dokáže za minutu oddělit 1 700 žloutků od bílků. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.

S03E06

Episode 6

6.8. 10:20, BBC Earth, 65 minutos

Episode 6

VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.

Eventos similares

Inženýrská odysea
Obří stroje
Továrna na jídlo: USA
¿Quién da más?
Bob, el constructor
Masivní stroje
Vojnové továrne
Schlosshotel Orth
Rození obchodníci

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro checo

VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.