Restaurace na konci světa / 24.11.2024, 10:00
Restaurace na konci světa (Chuť norského bláznovství)
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Více informacíEpizody
Restaurace na konci světa / 24.11.2024, 11:00
Restaurace na konci světa / 24.11.2024, 11:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 24.11.2024, 10:00
Restaurace na konci světa / 24.11.2024, 10:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 17.11.2024, 11:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 17.11.2024, 10:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
O pořadu
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy.
(National Geographic)