Restaurants at the End of the World / 17.11.2024, 11:00
Restaurace na konci světa (Večeře na ostrově v Maine)
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
More informationEpisodes
Restaurants at the End of the World / 24.11.2024, 10:00
Restaurants at the End of the World / 24.11.2024, 10:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurants at the End of the World / 17.11.2024, 11:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurants at the End of the World / 17.11.2024, 10:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
About show
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy.
(National Geographic)