Výroba potravin

Výroba potravin

S04E08 - Episode 8

1.8. 19:30
National Geographic
30 minut

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Více informací
S06E01

Velká hra

24.8. 14:00, National Geographic, 30 minut

Velká hra

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E02

Halloween

24.8. 14:30, National Geographic, 30 minut

Halloween

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 1 hodinu
S06E03

Nejlepší grilování

31.8. 14:00, National Geographic, 30 minut

Nejlepší grilování

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 2 hodiny
S06E04

Den Kanady

31.8. 14:30, National Geographic, 30 minut

Den Kanady

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Jak to dělají
Jak se to dělá
Svět narkotik
Pašerákům na stopě
Továrna na jídlo: USA
Backpack
Akvária na míru

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)