DVTV: První veganské řeznictví v ČR (Otevřeli rostlinné řeznictví: U tlačenky rozdíl nepoznáte, název není provokace, nezaměřujeme se jen na vegany)
„Chtěli jsme se, co nejvíce přiblížit klasickým řeznictvím. Máme spoustu druhů parků, klobás, děláme chlebíčky, měli jsme sekanou v housce. Chybělo nám místo, kde by bylo možné koupit čerstvé a po domácku dělané rostlinné alternativy,” říkají Diana Kadlecová a David Hůlka, zakladatelé rostlinného řeznictví Bezmasna. „Kvůli názvům produktů na nás chodí stížnosti na hygienu. Někteří lidé s naším nápadem úplně nesouzní a jsou docela vyhrocení, hlavně na sítích. Když lidé přijdou osobně, bývají nadšení,” dodávají.
Więcej informacjiO audycji
„Chtěli jsme se, co nejvíce přiblížit klasickým řeznictvím. Máme spoustu druhů parků, klobás, děláme chlebíčky, měli jsme sekanou v housce. Chybělo nám místo, kde by bylo možné koupit čerstvé a po domácku dělané rostlinné alternativy,” říkají Diana Kadlecová a David Hůlka, zakladatelé rostlinného řeznictví Bezmasna. „Kvůli názvům produktů na nás chodí stížnosti na hygienu. Někteří lidé s naším nápadem úplně nesouzní a jsou docela vyhrocení, hlavně na sítích. Když lidé přijdou osobně, bývají nadšení,” dodávají.